Börjar nära sig jul nu och som vanligt är jag ute i sista sekund och ska försöka fixa något bra. Åtminstone tillräckligt med tid fortfarande för att kunna beställa och få levererat från internet i tid.

Till Magnus och Ulrika är det enkelt, dels för att vi alltid bara köper billiga saker, mest symboliskt alltså men även för att vi delar många intressen. Extra kul är det när man kan köpa något som hjälper till i utvecklingen av deras karriärer, som t.ex. en uppsättning nya flashiga visitkort eller liknande.

Samma sak är det med brorsan, vi köper bara billiga saker för syns skull till varandra. Han är dessutom nästan besatt av tvspel så det blir nog ganska enkelt att hitta ett sådant till honom.

Jag och brorsan har iaf bestämt att vi ska gå ihop och köpa julklappar till mamma och pappa, för att kunna köpa lite finare julklappar till dom. Pappa älskar whiskey så till honom ska vi köpa en fin flaska, det blir han nog riktigt glad för och dessutom samlar han lite smått på fina whiskeys. Gör det extra enkelt också då vi bara kan gå och kolla vilka flaskor han har och sen inte köpa en sån 😛

Julklappar

När jag tänker efter så har vi faktiskt tänkt ut en julklapp till mamma också, problemet är dock att den är väldigt dyr. Vi har pratat om att fråga om pappa vill vara med och dela. Ca 1400 kostar den. Det är nämligen så att mamma klipper både pappa och brorsan samt sig själv lite ibland. I alla år har hon haft en gammal hårtrimmer som knappt klipper längre, men har vägrat köpa en ny då den ”ändå gör det den ska”. Vi vet dessutom att om hon skulle köpa en ny själv så skulle hon köpa något skräp för 2-300 kr. Så därför är vi sugna på att köpa en ny åt henne. Vi hittade denna hårtrimmer när vi googlade, en hårtrimmer från Panasonic. Det är ju ett välkänt märke och den verkar ordentligt populär så vi slår nog till snart, om vi inte hittar något bättre(billigare) snart.

Det var allt från mig, god jul och gott nytt år från USM!